• Biler 19.12.2019

  Internettilkobling gjør det mulig for moderne biler å være tilknyttet Internett. Å kjøre bil i dag er noe helt annet enn hva det var for bare noen få år tilbake. Utviklingen innen bilindustrien har, i likhet med de fleste andre ting i samfunnet, gått gjennom en digitaliseringsprosess.Gradvis har utviklingen ført til en enklere hverdag – å kjøre bil har blitt enklere. Digitaliseringen av hverdagen har gitt oss mangfoldige muligheter på de aller fleste områder. Å være koblet til Internett i bilen er nyttig i forbindelse med selve kjøringen (GPS-utstyr, m.m.), men kan også brukes til underholdning for passasjerene.

  Internett gir nye muligheter i bilen

  De aller fleste av oss er i dag mer eller mindre avhengige av å være «på nett» store deler av dagen. Som passasjer har du, i motsetning til bilens sjåfør, mulighet til å underholde deg selv under bilturen. Ved hjelp av internettilkobling i bilen kan du utføre det meste av aktiviteter du ønsker ved hjelp av mobil, nettbrett, bærbar PC og så videre. Alt fra å sjekke e-post og sosiale medier til å jobbe i bilen, eller rett og slett koble av med for eksempel et online spill. Her er det et stort spekter å velge fra for store og små.

  Internettilkobling i bil – et hav av underholdningsmuligheter

  Som passasjer har du få begrensninger for hva du kan bedrive tiden med i løpet av kjøreturen. Hvorfor ikke benytte anledningen til å se på en film eller spille et online spill? Via Internett har du utallige muligheter i mange varianter og former å velge mellom, som filmer og serier tilpasset ulike aldersgrupper, samt ulike online spill. Tidligere var dataspill mer preget av at du som spiller konkurrerte mot datamaskinen eller andre spillere. Mange av spillene har utviklet seg til spill hvor du utforsker ulike temaer og deltar interaktivt. Med internettilkobling i bilen kan du i tillegg spille pengespill hos aktører som Videoslots.

  Posted by Prof. Haleigh Zboncak V @