• Formel 1 07.12.2022

  Singapore Grand Prix har, siden de for første gang var med i Formel 1, alltid vært svært spesiell for Formel 1-verdenen. Dette både for publikum som kommer langveisfra for å få med seg sirkuset og eventyret, men også for sjåførene. Og det er det mange grunner til.

  Løpet foregår på kvelden og racerbanen kjøres som et gateløp. Marina Bay Street Circuit er blant de mer krevende banene i Formel 1. Den har krappe og raske svinger og trang kjørebane. Her er det duket for underholdning, dramatikk og eksemplarisk racing.

  Om Marina Bay Street Circuit

  Marina Bay Circuit er omtrent 5 km lang og er en av de mer krevende banene for sjåførene rent fysisk. Racerbanen består av humpete gateasfalt og i kombinasjon med fuktige forhold vil dette gi sjåførene krevende kjøreforhold. Banen består av 23 svinger, der en av svingene går under publikumstribunen.

  Opplevelser på Marina Bay

  Det er ikke bare Formel 1-løpet som er verdt å få med seg når du først har tatt turen til Singapore og Marina Bay. Hvis du vil se Singapore på sitt beste, er det ingen bedre måte å gjøre det på enn ved et Formel 1-arrangement. Bestill din Formel 1-tur her.

  Posted by Prof. Haleigh Zboncak V @