• Formel 1 06.03.2023

  Er du glad i fart, spenning og adrenalin? Her kan du lese mer om ulike destinasjoner som kombinerer spenningsfylte opplevelser innen motorsport og ferieliv. Denne linken tar deg videre til din neste reise.

  Nürburg, Tyskland

  Det finnes knapt en bedre by å reise til dersom du har et hjerte for motorsport og er engasjert i nye og gamle biler, enn Nürburg i Tyskland. Nürburing Race Track er ikke bare en historisk arena, men er også et yndet sted for deg som ønsker selv å sette deg bak rattet og leve ut drømmen som en profesjonell racingsjåfør.

  Abu Dhabi, De Forente Arabiske Emirater

  Hit kan du lett ta med deg familien, da Abu Dhabi er kjent for sine GoKart-kjøring tilbud, også for barn. Barn fra åtte år kan sitte bak rattet i en racerbil på Yas Marina Circuit. Hvis du ønsker å få med deg Abu Dhabi Grand Prix, må du besøke Emiratene i november.

  Surrey, England

  Dette er destinasjonen for hele familien, særlig grunnet Mercedes-Benz World som ligger innenfor den populære Brooklands. Her kan familien boltre seg med flere fartsfylte opplevelser og aktiviteter tilpasset flere aldersgrupper. Da kan vi særlig trekke frem spesialtilpassede kjørekurs for de over 17 år.

  Posted by Prof. Haleigh Zboncak V @